På Återseende!

Träffade min gamla lärare ifrån lågstadiet idag. Åh de var så härligt, hon blev så glad av att se mig vilket gjorde mig minst lika glad.

Ibland när man möter folk från förr så känns det så otroligt bra, ibland inte oftast så känns det bra oavsätt om dom fortfarande tror man är en idiot eller är glada över att det har gått bra för en.

Det känndes otroligt bra att träffa henne igen, hon var verkligen glad över att de hade gått bra för mig och de märktes på henne.

Jag och mamma spenderade större delen av dagen tillsammans och berättade lite om han jag träffade i måndags.

Han ringde mig förresten idag, åh va glad jag blev. Satt dock i möte precis då med min mentor och pratade lite om mitt projekt arbete. Så smsa att jag satt i möte och frågade om han kunde ringa igen när jag var på väg in till stan. Så de gjorde han så pratade vi lite om diverse.

Är dock orolig att jag kommer läsa in för mycket i det hela eller för lite. Jag vill verkligen inte förstöra det här, eller vara rebound.


Trött eller inte?

Antingen så sover jag inte alls eller så gör jag inget annat än att sova känns de som. Och det värsta är väl att istället för att göra något under alla de timmar som jag inte kan sova så sitter jag och kollar på filmer om och om igen, har samtidigt en fördjävlig migrän som vägrar att släppa.

Jag försöker i alla fall att jogga för att lyckas tänka på annat, går inte så bra men ändå, alltid något. Har dock sämsta konditionen i svergie kombinerat med ett vänster ben med något fel på, vad för fel de är har jag ingen aning om men gör ont som satan ibland, men fortsätter ändå.

Har skrivit inbjudningar till att fira min födelsedag äntligen, dock väldigt sent om en vecka är de så nog inte många som kommer att komma. Men om jag känner min släkt rätt så kommer dom ändå inte eller jo några av dom men allt som allt är vi 30 st i stockholm som håller hyffsat sams.

Dock en bra sak med att inte kunna sova och sitta och leta filmer är att man hittar lite olika saker då, hittade bland annat lite ny musik jag gillar, eller ny och gammal. Bland annat Hot Chelle Rae, faktist ganska bra.


Min Högsta Önskan.

Jag drömmer om den sekunden även om de sker en gång och aldrig mer, den sekunden då jag får höra ifrån dig.

Välj vilken form du än vill, bara jag får minsta lilla bevis på att du finns mer än i min fantasi.

De är allt jag önskar allt jag vill en endaste gång bara jag får höra din röst, se ditt ansikte eller bara läsa dina ord. Bara en ändaste gång de är allt jag ber om, snälla hitta mig snälla visa att du finns.

Jag söker ett mirakel jag aldrig kommer att finna, för vem är det jag lurar jag kommer aldrig mer få höra din röst, aldrig mer se ditt ansikte aldrig mer läsa dina ord.

Du är borta, men jag tänker på dig, har aldrig slutat. Ibland blir det för mycket då önskar jag att de kunde sluta att tankarna och de få minnen jag har skulle tystna.

Jag minns det som igår då jag såg ditt vänliga ansikte hörde din röst och fick krama din hand.

 

Jag har så löjligt små händer..


RSS 2.0