Jag måste vara skvatt galen!

Okej nu har jag suttit klistrad med telefonen mot örat i flera dagar. Han jag pratar med har nu blivit erbjuden ett jobb, på irland. Och när han fick veta det så sa han till mig att han ville träffa mig innan han bestämde sig för att ta det eller inte. Så nu är jag på väg till gotland igen, jag måste måste vara skvatt galen..

Mobil beroende?

Sen i söndags har jag pratat i telefonen mer än jag vill erkänna i söndags pratade jag i nio timmar i sträck från klockan 21. Vet ni vad klockan då blir när man la på 9 timmar senare? Jo klockan är då 6 dagen där efter. Jag tror jag är fast, inte vid telefonen utan människan jag pratat med. Nu är luren på och får vila lite den blir fan överhettad om vart annat. Ska jag få vara lycklig nu?

Önskelista.

  • Systemkamera för ca 4-6 tusen
  • Klocka
  • David batras böcker
  • Kokböcker, får aldrig tillräckligt många.
  • Presentkort på böcker, bio.
  • Filmer


The drugs don't work.

Fan jag måste sluta vara så förbannat nyfiken, de är verkligen inte bra. Google sluta vara så förbaskat bra! Jag lyckades iaf slita mig ifrån datorn och min nyfikenhet och släpade mig själv ut i regnet in till stan. Blev lite lycka där tillslut delvis för att nyfikenheten la sig och jag inte hade tillgång till en dator och för att jag lyckades hitta ett par snygga tröjor :) Påminn mig om att när jag blir så nyfiken så ska jag göra något annat, man ska inte veta allt alltid.


Lite bilder ifrån Gotland.


Tenta av Eng C under sommaren

När jag berättar för folk att de är det jag tänker pyssla med under sommaren så tittar dom på mig som om jag är hel tokig, men är bara halv tokig lovar! Imorgon när jag kommer hem så ska jag lägga in alla bilderna ifrån gotland till datorn så kan jag visa nåra, men nu så blir de sängen för en låååång och mkt välbehövd sömn har vart uppe i 36 timmar dock sov jag två av dem men ändå haha. Trött tjej^^


Hemma.

Nu så är jag hemma ifrån gotland men vaken är jag nog inte riktigt än. Vi tog natt båten hem så blev sjukt sent, vi kom hem först till typ 4 så först då kunde jag äntligen lägga mig och sova de där två timmarna innan jag skulle upp igen. Och försöka sova nu kan man ju bara drömma om haha. Iaf jag har haft en fantastisk tid på gotland och besökt lumelundagrottan och blå lagunen och badat däri.


Saknar mina små vildar! (dom är på landet)
Men nu så bär de av ner i duschen eller badet rättelse innan middagen.


Gotland.

Idag så bär det av ner till Gotland, första gången för min del och vi ska åka båt, inte min favorit, jag föredrar att färdas på mark fast mark därav helst inga broar heller. Men men de ska väl bli spännande och eftersom att jag åker utan internet så kommer jag inte blogga under helgen men har något inlägg som blir tids inställt medans jag är borta :)


Spännande!

Vad sägs som lite bakgrunds story?

Jag heter Johanna, Fyller 18 år om en månad och 18 dagar inräknat idag dvs den 19:e Juli. Jag bor hemma med mina föräldrar och två lurviga smått vilda katter Ceasar och Leandro.
Jag går gymnasiet och börjar efter sommaren mitt tredje och sista år på John Bauer, inriktning restaurang.
Jag har ett stort mat intresse och älskar att laga mat och baka, jag har 33 kokböcker.
När jag blir stor vill jag bli allt jag kan vara, jag har inget exakt mål om vart jag kommer sluta upp, bara jag gör något som jag älskar så är jag nöjd.
Jag har kläder som kan fylla upp cirkus 6 st ikea kassar och har mer än 40 par skor. Mkt begagnat dock
Musik är en stor del av mitt liv och lyssnar allt som oftast på något ofta Kent eller Goo Goo dolls som är två av favvorit banden.


RSS 2.0